HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Operation Market Garden

Operation Market Garden

Stichting Operation Market Garden 2019 organiseert ter gelegenheid van de 75e herdenking van Market Garden een historisch konvooi. 

Groot konvooi

Het konvooi komt op 22 september 2019 met zo’n 400 tot 600 legervoertuigen door onze gemeente. Het konvooi rijdt vanaf de gemeentegrens met Heumen via de Rijksweg N271 en de Groesbeekseweg naar Groesbeek.

Op zondag 22 september 2019 is er ernstige verkeershinder

De Rijksweg N271 (vanaf Hotel de Valk in Molenhoek) en de Groesbeekseweg zijn dan tussen 12.00  en 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Delen van Molenhoek en Mook zijn daardoor zeer beperkt bereikbaar  Het konvooi wordt begeleidt door de politie en marechaussee.  Zij zorgen voor een dynamische afzetting van de route. Dit betekent dat de doortocht route één uur voor de daadwerkelijke doortocht wordt afgezet om de overlast zoveel mogelijk te beperken. 

Een overzicht van de omleidingen:

  • Voor bewoners van het gebied tussen Rijksweg N271, Groesbeekseweg en Molenhoek is er een  omleiding via de Bovensteweg, Lindenlaan, Heumensebaan, Ringbaan naar de Rijksweg N271 en vice versa. De overweg over het spoor is niet geschikt voor vrachtverkeer.
  • Bewoners van het gebied tussen de Groesbeekseweg en Plasmolen  kunnen via de Gen. Gavinstraat naar de Rijksweg N271 richting Gennep.
  • Bewoners van het gebied tussen Rijksweg N271 en rivier de Maas kunnen via de Hove en de Kerkstraat naar de Rijksweg N271 richting Gennep.
  • Bewoners van de woningen aan de Maasdijk en Maasstaete kunnen tijdelijk, gelijk aan de route die de 4-daagsewandelaars lopen, via de parkeerplaats nabij het Woonzorgcomplex naar  de Hove en via daar verder.
  • Bewoners van De Bisselt kunnen op dezelfde manier als tijdens de 4-daagse het gebied via d’ Avillaweg en Gen. Gavinstraat verlaten.

Informatie

Meer informatie over dit historisch konvooi  is te vinden op www.OMG2019.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken