HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Doe mee: Fotoactie Instagram #fietsbrugcuijkmook én @gemeentecuijk

Doe mee: Fotoactie Instagram #fietsbrugcuijkmook én @gemeentecuijk

Aan de Everdineweerd in Katwijk-Cuijk en aan de overkant van de Maas, aan de Rijksweg in Mook,  wordt hard gewerkt aan de bouw van een fietsbrug. 

Instagram

Rond de bouw van deze brug organiseert de gemeente Cuijk een Fotoactie Instagram. Iedereen mag en kan meedoen met de hashtag #fietsbrugcuijkmook en de mention @gemeentecuijk.

#Fietsbrugcuijkmook

De fietsbrug die de Cuijkse en de Mookse oever gaat verbinden, maakt onderdeel uit van het MaasWaalpad, een snelle fietsroute die Cuijk via onder andere Mook met Nijmegen gaat verbinden. Een snelle fietsroute die gebruikt kan worden door forensen, scholieren en recreanten. De bouw van de brug is inmiddels begonnen. Dat kan mooie plaatjes opleveren. Zeker als straks de hoofdoverspanning, die bestaat uit één brugdeel van 145 meter lang,  vanuit Schiedam naar Cuijk-Mook wordt gevaren om daar op de pijlers te worden geplaatst. Reden voor de gemeente Cuijk om iedereen uit te nodigen foto’s te maken en te delen via Instagram. De mooiste foto’s wil de gemeente Cuijk ook plaatsen op haar website en op de gemeentepagina, zodat ook niet-Instagrammers daar van kunnen genieten.

Spelregels

Er zijn een paar spelregels:

  • Deelname aan de fotoactie vindt plaats wanneer iemand een foto plaatst op Instagram met de hashtag #fietsbrugcuijkmook en de mention @gemeentecuijk.
  • De foto moet een zichtbare relatie hebben met de fietsbrug (in aanbouw).
  • Mooie foto’s worden gedeeld op het Instagramaccount van de gemeente Cuijk (@gemeentecuijk) onder het uitgelichte verhaal ‘Fietsbrug’.
  • De foto's kunnen door de gemeente ook worden gebruikt in andere digitale media, zoals een website of digitale nieuwsbrief, of offline media zoals de gemeentepagina.
  • Als de gemeente Cuijk een foto wil gebruiken buiten Instagram om, wordt daartoe eerst toestemming gevraagd (via ‘direct message’-Instagram) aan de maker/plaatser.
  • Publicatie elders gebeurt alleen na toestemming en eventueel met vermelding van het Instagramaccount van de maker en/of de naam en woonplaats van de maker.
  • Kosten die door een deelnemer zijn gemaakt voor het maken van een ingezonden foto, worden niet vergoed.

Bouwplaats

Er is nog één heel belangrijke spelregel. Het betreden van de bouwplaats, zowel aan de zijde van Cuijk als aan de zijde van Mook, is niet toegestaan. De Fotoactie Instagram is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram. Veel plezier met het maken van foto’s. De gemeente Cuijk is benieuwd naar uw prachtige plaatjes.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken