HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Doe mee aan de fotowedstrijd gemeentegids 2020!

Doe mee aan de fotowedstrijd gemeentegids 2020!

Ook voor de gemeentegids van 2020 houden wij weer een fotowedstrijd. Deze keer zonder thema. Neem een mooie foto van iets sportiefs, een bijzondere plek, een mooi gebouw, iets wat dynamiek of saamhorigheid uitstraalt:  alle creativiteit is welkom! Wij laten ons graag verrassen!

Beloning met waardebon

De drie mooiste foto’s komen op de voorkant van de gids en worden beloond met een waardebon van resp. 75, 50 en 25 euro. Een selectie van andere foto’s die zijn ingezonden wordt in de gids opgenomen, met vermelding van de naam van de maker. De ervaring is dat ook foto’s die gemaakt worden met een mobieltje vaak aan de eisen voldoen en winnaar kunnen worden. Je hoeft dus echt geen professionele camera te hebben om in de prijzen te vallen!

Deskundige jury

Alle foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van burgemeester Willem Gradisen. De winnaars worden in maart 2020 bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht.

Foto's insturen kan tot 15 februari 2020

Iedereen die mee wil doen aan de wedstrijd, kan tot 15 februari 2020 per mail maximaal twee foto’s sturen naar fotowedstrijd@mookenmiddelaar.nl. Dit moet uiteraard onder vermelding van naam en adresgegevens.

Voorwaarden

De wedstrijd staat alleen open voor inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingezonden en de foto’s moeten natuurlijk in onze gemeente zijn genomen. Ze moeten rechtenvrij digitaal worden aangeleverd in jpg-formaat met een minimale resolutie van 300dpi of een minimale bestandsgrootte van 1,2MB. De gemeente kan de foto’s ook gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals de eigen website of folders. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u hier automatisch toestemming voor. Als u personen of kunstwerken fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen voor publicatie van de foto’s

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken