HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Alzheimer Café Mook en Middelaar op donderdag 5 maart 2020

Alzheimer Café Mook en Middelaar op donderdag 5 maart 2020

Herkent u dit als mantelzorger van uw naaste met dementie:

Buren, vrienden,  familieleden; allemaal willen ze graag helpen en zeggen: ‘Ik doe graag iets voor je hoor, laat maar weten als je wat nodig hebt’. Of misschien bent u zelf die buurvrouw die hulp wil aanbieden maar niet goed weet hoe….

Informatief en luchtig programma

Het programma ‘Hoe betrek je de buurt’ besteedt aandacht aan de impact van dementie in de samenleving. U leert in dit informatieve én luchtige programma van één uur hoe u aan uw omgeving een duidelijke  hulpvraag kunt stellen. En leren hulpaanbieders hoe ze hulp concreet aan kunnen bieden. Zodat het aanbod omgezet wordt in acties; hoe klein ze ook zijn.

Wanneer en waar?

Het programma ‘Hoe betrek je de buurt’ vindt plaats op donderdag 5 maart 2020 in het Van der Valk Hotel de Molenhoek, Rijksweg 1, 6584 AA Molenhoek. Inloop is vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur en aanmelden is niet nodig.

Samen

Bent u mantelzorger? Vraag een buur, vriend/vriendin/familielid om mee te komen. Biedt u al gerichte hulp aan iemand met dementie of aan een mantelzorger? Vraag iemand uit uw omgeving om mee te gaan. Samen hulp bieden is immers nog leuker… U bent van harte welkom!

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken