HOME  |  Actueel  |  Nieuws

Nieuws

 • Coronavirus

  U kunt alles over het coronavirus hier vinden.

 • Vlaggen halfstok als uiting van rouw, dank en verdriet

  In verband met het overlijden van Piet Thijssen en Piet Martens, die zich beiden hebben ingezet voor onze lokale democratie, zullen als uiting van rouw, dank en verdriet maandag 6 april a.s. en woensdag 8 april a.s. de vlaggen van Nederland en Mook en Middelaar bij het gemeentehuis halfstok worden gehangen.

 • Overlijden oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder Piet Thijssen

  Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder

 • Let op: Vervuiling van het PMD afval!

  Bijna iedere week blijven er een paar PMD-zakken achter. Deze worden niet opgehaald door de afvalinzamelaar omdat er afval in gedaan is dat niet in bij het PMD thuishoort

 • Overlijden oud-wethouder en oud-gemeenteraadslid Piet Martens

  PIET MARTENS

  Ridder in de Orde van Oranje Nassau,  houder van de Erepenning en Speld van Verdienste van de gemeente Mook en Middelaar

  Wethouder

  Piet Martens was namens het CDA lid van de gemeenteraad van 1994 tot 2006 en wethouder van 2002 tot 2010. Piet Martens was als wethouder o.a. verantwoordelijk voor openbare werken, verkeer & vervoer, toerisme & recreatie en economische zaken.

  Maatschappelijk betrokken

  Piet Martens was maatschappelijk zeer betrokken. Hij is jarenlang plaatsvervangend commandant van de brandweer geweest en heeft zich o.a. als bestuurder voor diverse verenigingen, waaronder scouting Don Bosco, Harmonie Erica en voetbalvereniging Eendracht ’30, enorm ingezet.  Daarnaast heeft Piet Martens aan de voet gestaan van stichting Pribyslav. Met de Tsjechische gemeente Pribyslav heeft de gemeente Mook en Middelaar al meer dan 25 jaar een vriendschapsband. Piet is in 2014 benoemd als ereburger van Pribyslav  en stond daar tevens bekend als  ‘de ambassadeur van Mook’.

  De Willemsorde van Maok, Middelar en Meulenhoek

  Ook voor het carnaval in Mook heeft Piet Martens ontzettend veel betekend. Hij was actief lid van CV De Heikneuters en de seniorencarnavalsvereniging De Alde Hap. Tijdens de laatste sleuteloverdracht op 22 februari jl.  ontving hij, op voordacht van CV De Heikneuters, de carnavaleske onderscheiding ‘De Willemsorde van Maok, Middelar en Meulenhoek’ uit handen van burgemeester Willem Gradisen.

  Dankbaar voor zijn grote inzet

  Wij zijn hem dankbaar voor zijn grote inzet voor onze gemeenschap en zullen zijn hartelijkheid, charme en  humor gaan missen.

  Sterkte voor de nabestaanden

  Wij leven mee met Piets echtgenote Marian, familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

  Het gemeentebestuur van Mook en Middelaar,

  Mr. drs. W. Gradisen                                                                 burgemeester

  J.M.G. Smits- de Kinkelder                                                       gemeentesecretaris

  M.A.M. van Arensbergen                                                          griffier

 • Brief burgemeester mr. drs. W. Gradisen aan jongeren.

  Burgemeester mr. drs. W. Gradisen heeft op maandag 23 maart aan 18 jongeren en hun ouders c.q. verzorgers een persoonlijke brief gestuurd.

 • Geen inzameling van oud papier en oud ijzer

  Vanwege de landelijke richtlijnen Corona wordt er tot de maand juni geen papier ingezameld.

 • Nieuwsbrief Lob van Gennep maart 2020

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken